Gastenboek

 
Door hier te klikken, opent een e-mail waarmee u berichtje kunt plaatsen in ons gastenboek.
Vergeet hierbij niet Uw naam en woonplaats te vermelden.
Uw E-mailadres wordt alleen weergegeven als U daar prijs op stelt.
Tevens kunt U een link plaatsen naar Uw eigen website!

Alle ingezonden boodschappen worden gecontroleerd op hun inhoud. De beheerder van deze internetsite houdt zich het recht voor boodschappen met een beledigende of discriminerende inhoud te weigeren.
Verder is er in dit gastenboek géén plaats voor commerciële boodschappen!

 
 
 
 
NaamBerthie en Wiel Thijssen
PlaatsBocholtz
Datumzondag 24 september 2017
 
Beste Leo,

Naar aanleiding van de koningklijke onderscheiding wat jij samen met je vrouw, hebt mogen ontvangen, willen wij twee samen je van harte feleciteren met deze onderscheiding!
Wij wensen jullie van harte proficiat!

Berthie en Wiel
Bocholtz

thijssen2008@hetnet.nl
 
 
 
 
 
NaamHenk Jochems
PlaatsBrunssum
Datumvrijdag 14 juli 2017
 
Beste Moselsänger

Wij 9 man sterk hebben weer genoten op 9 juli 2017.
Het was weer geweldig daar bij hotel Salden.
Tot snel weer.

hhjochems@gmail.com
 
 
 
 
 
NaamCorrie en Wiel Janssen
PlaatsMaastricht
DatumDecember 2016
 
Beste Moselsänger,

Zondag j.l. 18 dec. hebben mijn familie en ik uitermate genoten van jullie prachtige kerstconcert in het kerkje van Wijnandsrade. De sfeervolle melodieën welke jullie ten gehore brachten waren lyrisch en deden menigeen in vervoering raken. Voor ons was Kerstmis al begonnen...

Ook de primeur van de 2 Engeltjes was voor velen Goddelijk. En last but not least, een dikke pluim voor Noël die op een weergaloze maar zeer ingetogen wijze de gedichten en verhaaltjes voorlas. Een lust voor het oor!!

Dankjullie wel Moselsänger en Leo van Weersch, en een zalig kerstfeest en gezond muzikaal 2017 gewenst van de trouwe fans uit Maastricht.

Corrie en Wiel Janssen

 
 
 
 
 
NaamMarlies en Henk LOrtye
PlaatsWeustenrade
Datum4 juli 2016
 
Hallo Moselsänger,

Wat hebben we vanmorgen genoten van jullie opluistering van de H.mis en het concert wat jullie erna gaven.
Weustenrade is een ervaring rijker, de regenbuien werden weggepoetst door jullie mooie concert.
Dank jullie wel namens de devotiekapel Weustenrade.

 
 
 
 
 
NaamDevotiekapel Weustenrade
PlaatsWeustenrade
Datum4 juli 2016
 
Hallo Moselsänger,

Wat hebben we vanmorgen genoten tijdens de opluistering van de H mis en het concert erna. Ondanks de regenbuien was het mede door jullie mooie concert een geweldig früschoppen geworden.
Hartelijk dank namens de devotiekapel Weustenrade.

 
 
 
 
 
NaamDevotiekapel Weustenrade
PlaatsWeustenrade
Datum4 juli 2016
 
Beste Moselsänger,

Mede door jullie optreden is het 60 jarig bestaanfeest van de Devotie kapel Weustenrade een geslaagd feest geworden. Jullie bijdragen tijdens H. Mis en zeker tijdens het früschoppen hebben voor velen er een gezellige morgen van gemaakt.
Dank aan ieder en welligd tot een volgende keer

hlortye@ziggo.nl
 
 
 
 
 
NaamSr. Monique Vredeveld
PlaatsAmerika
DatumSaturday, January 10, 2015
 

Lieve Leo, Frans en jullie allen, die zo "beroemd" zijn, zelfs hier in Amerika.
Wat heb ik genoten op 2de Kerstdag van jullie zingen tijdens de Hoogmis in Schin op Geul.
Ik kan persoonlijk zeggen in mijn 87 levens jaren, dat DIT was mijn mooiste en indrukwekkenste Kerst-Mis die ik ooit beleefd heb. Deze Mis heeft me echt "gepakt" en ik kan zeggen, dat jullie daarin een hele grote rol gespeeld hebben. Ik ben jullie allen zo dankbaar daarvoor. Ik hoop... dat ik jullie allen weer kan ontmoeten EN horen in December. Nogmaals heel veel dank en veel liefs van jullie

Sr. Monique Vredeveld (jullie weten wel, die "kleine bruine")

 
 
 
 
 
NaamPiet & Agnes
PlaatsBurdaard
Datum15-3-2015
 
Hallo mannen,

Het was weer oer gezellig te Simpelveld op zondag 15 maart. En onze kring wordt steeds groter vanuit het noorden. En die 700 km. hebben wij er graag voor over.

Groetjes van Agnes en Piet uit Friesland ( Burdaard.)

 
 
 
 
 
NaamR. Wennmacher
PlaatsSchimmert
Datummaandag 6 oktober 2014
 
Beste Moselsänger,

Waarom hebben wij daar nooit van gehoord? Daarin is nu pas verandering in gekomen sinds jullie een perfecte show en muzikale uitvoering hebben gegeven tijdens het 50 jarig jubileum van de KBO in Schimmert. En jullie hebben zeker gemerkt, dat dit bij iedereen in de smaak is gevallen.

Een leuke aanvulling op jullie repertoire zou kunnen zijn: Das Geburtstaglied van Hein Simons, He deit ut wih un do deit ut wih van de Bläck Fóös en misschien ook nog van Jef Diederen: Bieë Oma en 't Blomemenke. Ik denk, dat veel oudere en ook jonge muziekliefhebbers ditzullen waarderen. Jammer dat ik Sibbe heb gemist. We waren zeker gekomen. We komen zeker nog eens luisteren als jullie programma bekend is en wordt gemaakt.
Veel succes voor de toekomst

R. Wennmacher

 
 
 
 
 
NaamJacques Aussems,
Plaats
Datum5 februari 2014
 
Beste Moeselsanger,

Ik heb er behoefte aan om nog even terug te komen op jullie opluistering van de eucharistieviering afgelopen maandag.
Nog dagelijks stromen de complimenten binnen over de fantastische wijze waarop dit - onder de bezielende leiding van Leo - heeft plaatsgevonden. Vooral de zang - neuriën - bij de consecratie heeft op heel veel mensen grote indruk gemaakt. Opmerkelijk is de vraag die ik herhaaldelijk heb moeten beantwoorden "waar komen deze mensen vandaan" en "treden zij vaker op". Ik ben er zeker van dat jullie een zeer positieve indruk hebben achter gelaten in Cadier en Keer en daarbij behoorlijk aan naamsbekendheid hebben gewonnen.
Hopelijk hebben jullie het ook van jullie zijde als een mooie avond ervaren.
En daar is het ons in feite toch allemaal om te doen. Frans, nogmaals waardering en dank voor de fantastische wijze waarop jullie aan het wel slagen van het Blasiusfeest in Cadier en Keer hebben bij gedragen. Het gaat jullie allen goed en die Moselsänger veel succes voor de toekomst. Gelieve deze dank ook over te brengen aan dirigent Leo en de overige leden van die Moselsänger.

Jacques Aussems,

 
 
 
 
 
NaamAgnes en Piet Bulthuis
PlaatsBurdaard
Datumza 28-12-2013
 
Hallo mannen,

Maandagavond 16 december in het kerkje van Oud Valkenburg was het weer genieten van de mooie songs die jullie daar ten gehore brachten. En als klap op de vuurpijl was de ontvangst in het clubhuis annex cafee waar nog enkele nummers spontaan werden gezongen. De 12 rovers was een waar spektakel. Met een brok in onze kelen gingen we huiswaarts. Machtig mooi mannen en bedankt !!!

Fijne jaarwisseling en een voorspoedig zingend 2014 toegewenst.

Groetjes, Agnes en Piet

 
 
 
 
 
NaamJeanny Bronckers
Plaats
Datum24-12-2013
 
Beste Moselsänger,

Namens IVN Meerssen wil ik jou en je kompanen nog bedanken voor het geslaagde concert tijdens onze kerstviering van vrijdag j.l. In de drukte heb ik het moment dat jullie zijn vertrokken gemist. Vandaar deze mail. We hebben veel positieve reacties gekregen en zullen dan ook met veel plezier terugkijken op onze kerstviering 2013 en het vrolijke optreden van die Moselsanger. Nogmaals dank en de beste wensen voor het nieuwe jaar met veel zangplezier.

Jeanny Bronckers

 
 
 
 
 
NaamHenriette Thuis
PlaatsAmstenrde
Datumza 21-12-2013
 
Beste Moselsänger,

Namens het bestuur van de Seniorenvereniging Amstenrade hartelijk dank voor jullie geweldig optreden tijdens onze kerstviering dinsdag j.l. Elke persoon die in de zaal aanwezig was, was onder de indruk van jullie prachtige liederen en teksten maar zeer zeker ook van het zuivere stemvolume dat werd geproduceerd.

Daarnaast hebben wij bewondering voor het enthousiasme en de voelbare teamgeest. Jullie hebben met muziek, zang en uitstraling de aanwezige leden van onze vereniging een prachtige avond bezorgd. Wij gaan elkaar zeker nog eens terugzien in Amstenrade als het aan ons ligt.

Henriette Thuis

 
 
 
 
 
NaamAlfred LECERF
Plaatsherbesthal / belgien
Datumdo 24-10-2013 17:25
 
Hallo liebe Moselsänger,

Eure "Premiere" in Ostbelgien war gelungen am 8.9.2013. Ihr habt in HAUS HARNA in WALHORN die zahlreichen besucher begeistert, und zum "Mitsingen" animiert. Ein tolles programm, für jeden Geschamck etwas dabei....soger der "singende Bürgermeister"
fand den gemeinsamen Auftritt...."Wunderbar......" Wir sehen uns bestimmt wieder in Ostbelgien,

Liebe Grüsse
Alfred LECERF
Bürgermeister von Lontzen / Ostbelgien

 
 
 
 
 
NaamJohn Aretz
PlaatsBrunssum
Datumzondag 20 oktober 2013
 
Beste Moselsänger,

Namens de bewoners van Verpleeghuis Schuttershof hartelijk bedankt voor jullie geweldig optreden op zondag 13 0ktober.
Wat hebben de bewoners genoten.
Tot een volgend optreden

Met vriendelijke groeten
John

 
 
 
 
 
NaamK.Bosma
PlaatsSteenwijk
Datumzondag 11 augustus 2013
 
Hallo Moselsangers,

Bedankt voor weer een leuke middag in Mesenich aan de Moezel.
Het was weer gezellig en warm, maar de stemming zat er wel weer in.
Graag tot een volgende keer.

vr gr van Kleis en Gerda uit Steenwijk.
de parel van Overijsel.

 
 
 
 
 
NaamDiana Clark
PlaatsAmerika U.S.A
Datumzaterdag 11 mei 2013
 
Hello, Jacques,

I have been listening to my Die Moselsanger CDs a lot recently and wanted to let you know again how much I enjoy them. It always makes me happy to listen to your beautiful singing. Are you still singing with the group, and is it still going strong? Have you made any new CDs? Actually, Holland has been on my mind a lot lately. I read about your new king and his beautiful family. I hope he will be a good king for your country. Also, I saw on TV your famous soccer player Robin van Persie and his amazing goal and hat trick. My son played soccer from age 6 through college and now my grandson plays also. Robin van Persie is our favorite player--after my grandson.
The AWON group is already planning our next trip to the Netherlands--Maastricht and Margraten, in particular. It will be around Memorial Day 2015.
I was wondering if you will have any concerts within traveling distance around the end of May. The concert where you performed was one of the highlights of my last trip.
I hope you and your family are well. And I hope you are still singing and making people happy.

Diana Clark.

 
 
 
 
 
Naamj.agardeniers
PlaatsStein
Datumzondag 27 januari 2013
 
Beste Moselsänger,

Vanmiddag heb ik in de Merode in Stein genoten van jullie optreden. Het was formidabel
Ik hoorde om me heen de mensen steeds maar zeggen hoe geweldig het was.

Groetjes en tot weder horen
Annie

 
 
 
 
 
NaamBerthie en Wiel Thijssen
PlaatsBocholtz
Datumzaterdag 22 december 2012
 
Beste Moselsängers,

Het optreden in de kerk in Klimmen was gewoon geweldig.
De hele sfeer was heel in stijl voor wat betreft het "Kerstgevoel".
Buiten nat en koud, binnen klein, warm en buitengewoon gezellig.
De Kerst cd heeft menig maal bij ons gedraaid!!
Wij wensen Uw allemaal een Zalig Kerstfeest, en een gelukkig 2013!
En normaal gesproken, tot de volgende gelegenheid in Valkenburg!

Groetjes, Berthie en Wiel Thijssen
Bocholtz

 
 
 
 
 
NaamBep en Harry-keulers
PlaatsWalem
Datumvrijdag 21 december 2012
 
Heren Moselsangers,

Wij hebben genoten van het sfeervolle en mooi gezongen kerstconcert in de kerk in Klimmen. De kerststemming kwam er gaandeweg in ook met medewerking van n lief kerstengeltje.
Wij hopen volgend jaar weer bij menig concert aanwezig te zijn.
Wij wensen jullie fijne feestdagen, veel zangplezier en een gezond en voorspoedig 2013

Bep en Harry keulers
Walem

 
 
 
 
 
Naamkleis bosma
Plaatssteenwijk
Datumdinsdag 11 december 2012
 
Beste Zangvrienden en Vriendinnen,

Wij wensen iedereen een fijne Kerst en een geweldig muziekaal 2013 toe.

vr. gr. Kleis en Gerda
uit Steenwijk de Parel van Overijsel

 
 
 
 
 
NaamP.Hanzen
PlaatsKlimmen
Datumzondag 9 december 2012
 
Beste Moselsänger,

Wij hebben vanavond genoten van jullie kerstconcert in de kerk in Klimmen,het was geweldig !!!!!

P.Hanzen

 
 
 
 
 
Naamjoke en hans van der plas.
PlaatsIJmuiden
Datummaandag 1 oktober 2012
 
Hallo beste Moselsangers,

Wij hebben de laatste 2 cd,s gekregen en erg van genoten leuk was het dat we
Bronsgreun weer hoorden. allemaal veel succes en we hopen op een dvd van jullie.

Groetjes uit IJmuiden.
joke en hans van der plas.

 
 
 
 
 
NaamJac en Mia van Melick
PlaatsNeer
Datum27-9-2012
 
Hallo Moselsänger,

Hoewel het nog lang geen Kerstmis is, genieten we nu al van de Kerst CD van jullie,
het is echt een geweldige CD geworden met prachtige liederen.
Ook Grenzeloos Genoegen 2012 is weer een heel mooie aanvulling geworden.
Verder succes wensen lijkt mij overbodig, want dat hebben jullie in grote mate.

Groetjes,
Jac en Mia v Melick

 
 
 
 
 
NaamFieny en Frans van Berkom.
PlaatsAmstenrade.
Datumzondag 30 september 2012
 
Beste Moselsänger,

Met veel genoegen Uw e-mail ontvangen en niet alleen Uw dankjewel maar onzerzijds onze zeer welgemeende dank voor de prachtige uitvoering bij de presentatie van de nieuwe CD samen met de Hr.Vinders.
Wij hebben genoten van deze mooie middag, dienaangaande hebben wij de beide CD,s reeds in ons bezit en genieten heel vaak van de door uw allen gezongen liederen , in het bijzonder het lied Bronsgreun,
Voor Uw allen, Dirigent en Koorleden wensen wij nog vele jaren van UW muzikale talenten te mogen genieten, verblijvend met vr. gr.

Fieny en Frans van Berkom.

 
 
 
 
 
NaamRina en Jacques Ramaekers-Quax
PlaatsHulsberg
Datumdonderdag 27 september 2012
 
Beste Moselsänger,

De CD's "Grenzeloos Genoegen 2012" en "Keersjmes mèt de Moselsänger" zijn weer een succes geworden. Met aandacht hebben we geluisterd naar jullie prachtige liederen.
Laat de mensen nog lang genieten van jullie koorzang!
Veel succes!

Rina en Jacques Ramaekers-Quax

 
 
 
 
 
NaamJo Goessens
PlaatsUrmond
Datumwoensdag 26 september 2012
 
Hallo mannen,

Ich höb mit veûl plezeer geloesterd nao uch nuuj CD. In ein woord SCHIT-TE-REND!!!!
't is geneete vanaaf 't begin tot........ja, tot weer aan 't begin, want doe blifs ze drèije.
De keisj CD gaon ich mit die daag pas loestere.
Proficiat mit dees prestatie, en de groete oet Uermend

Jo Goessens (4 op 'n riej).

 
 
 
 
 
NaamPetra Kraft
PlaatsLinne
Datumzondag 23 september 2012
 
Hallo Moselsanger,

Na een geweldige zondagmiddag in de Borenburg nu een fantastisch optreden van jullie in de heerlijke frisse gezonde buitenlucht te Meerssen.
Ondanks de kou hebben we weer kunnen genieten van jullie prachtige stemmen.
Voor komende zondag wens ik jullie een heel fijn optreden met heeeel veeel publiek en veel zon. Graag tot ziens bij een volgend optreden.

Groetjes Petra Kraft
en tevens ook van Annie Van Der Loo (linne)en Thjeu en Tinie Gubbels (Beegden)

 
 
 
 
 
NaamCis Groen
PlaatsNuth
Datumvrijdag 14 september 2012
 
Hallo Moselsänger,

Ik wil jullie bedanken voor de schitterende zondagmiddag in de Borenburg in Voerendaal! Een zonnige dag die 's middags werd gevuld met de mooie klanken van jullie prachtige stemmen en de humor van Jack Vinders. Tot mijn verrassing kwam de kerstman (die ik toevallig goed ken) met de kers op de taart..... en een mooie slotspeech. Ik heb beide CD's gekocht en zo heb ik de hele week kunnen nagenieten van een bijzonder mooie zondagmiddag in september!!!
Nogmaals van harte dank!

Groetjes en tot een volgende keer!!

Cis Groen

 
 
 
 
 
NaamJan van Leeuwaarden / Rene Thomassen.
PlaatsHoensbroek
Datumwoensdag 12 september 2012
 
Hallo Beste Moselsanger,

Wij willen jullie nog bedanken voor de GEZELLIGE middag in de Borenburg. We hebben weer ontzettend genoten. De presentatie was geweldig, vooral hoe het aan elkaar werd gepraat. Zo hebben we nog eens een andere taal gehoord. Heerlijk. We hebben nog nagepraat met Noel en Margriet onder het genot van een drankje. Maandag de CD gedraaid en de middag weer beleefd. Ga zo door en we horen en zien ons wel in Meerssen.

Heel veel groeten
Jan en Rene.

 
 
 
 
 
NaamMarleen Meens
PlaatsLandgraaf
Datumwoensdag 12 september 2012
 
Beste Moselsânger,
Afgelopen dinsdag genoten op onze zonnebloemmiddag van jullie zang. Het was niet de eerste keer dat ik jullie hoorde.
Maar weer ging ik met een geluksgevoel naar huis. Geweldig! Bedankt.

Marleen Meens. Landgraaf.

 
 
 
 
 
NaamSr. Monique Vredeveld
PlaatsDenver, Colorado, USA
Datumwoensdag 12 september 2012
 
Hoi mijn favoriete Moselsangers.br>

Wat hebben wij, mijn zusje en ik, weer genoten van jullie concert, op Zondag 9 September. 2012. Mijn laatse dag voor mijn vertrek naar Amerika! Voor geen geld zou ik dit willen missen, ofschoon de volgende ochtend ik heel vroeg naar Schiphol moest. Ben heel blij met mijn 2 nieuwe CD's. Het is weer GENIETEN geblazen. Ik heb geboft, dat ik Leo, Frans en Jacques nog persoonlijk kon groeten... en HUGGEN! Wat ik zo leuk vind is, dat onder uw groeps foto uw namen staan. Veel broers en/of neven. Geweldig! Ik hoop dat U volgend jaar weer een concert geeft in September, voordat ik vertrek. WOW! Dat zou leuk zijn. Mijn favoriete Moselsangers, nogmaals HEEL VEEL DANK, voor zo'n mooi en vrolijk-grappig Concert. You are THE BEST!

Tot volgende keer!

Veel lieve groetjes en Hugs,
Denver, Colorado, USA

P.S. Mijn"lievelings" lied is: "Bronsgreun". Draai het bijna iedere dag.

Sr. Monique

 
 
 
 
 
NaamPaul en Inge Laeven
PlaatsMeerssen
Datummaandag 10 september 2012
 
Beste Moselsänger,

Het was zondag weer geweldig. Genoten. Onze welgemende complimenten, ook voor de algehele organisatie.
De CD's zijn prachtig. We verheugen ons op het concert in Meerssen.

Paul en Inge Laeven.

 
 
 
 
 
Naamhubertus schellings
PlaatsMaastricht
Datummaandag 10 september 2012
 
Hallo Frans,

jammer dat ik gisteren niet langer kon blijven de mensen die ik had meegenomen hebben het prachtig gevonden maar waren moe en wilde naar huis gebracht worden. De hele middag heb ik weer genoten van jullie optreden ook de presentatie en het optreden van Jack Vinders was een lust voor het oog zeer goed gekozen door jullie. Verder denk ik dat jullie langzaam maar zeker de uitstraling van André Rieu gaan krijgen want jullie worden door het publiek op handen gedragen,hopelijk blijven jullie dan wel met beide benen op de grond staan.
Wil je aan allen mijn welgemeende groeten overbrengen en misschien tot een volgende keer,

De kompleminte vaan eure FAN Bèr oet Mestreech,

 
 
 
 
 
NaamLou, Ireen, Bert en Helma.
PlaatsGeulle
Datummaandag 10 september 2012
 
Beste Moselsänger,

Bedankt voor de prachtige middag in Voerendaal. Deze cd-presentatie was TOP.

Lou, Ireen, Bert en Helma.
Geulle.

 
 
 
 
 
NaamRia en Theo van Oppen
PlaatsRansdaal
Datummaandag 10 september 2012
 
Beste Frans en de rest van de groep,

Hartelijke dank voor de prachtige middag gisteren in de Borenburg. Het waren weer drie uur amusement en zang van topnivo. De cd grenzeloos 2012 is uitstekend.
De kerst cd heb ik nog niet omdat de echte kerstsfeer nog niet het huis van Oppen bereikt heeft. Komt later wel. nogmaals dank aan de hele groep.

met vriendelijke groeten,
Ria en Theo van Oppen
Ransdaal

 
 
 
 
 
NaamH.Senden
PlaatsVoerendaal
Datum10 september 2012
 
Hallo Moselsänger,

ik was bij jullie cd-presentatie grenzeloos genoegen in de borenburg.
het was geweldig, ook de presentatie en de grappen van jack vinders.
we hebben in ieder geval beide cd,s gekocht ga zo door. vele mensen zullen veel plezier aan jullie beleven

Vriendelijke groet
H.Senden

 
 
 
 
 
NaamJean Van Hellemont
PlaatsWeverstraat 48 2531 Vremde Belgie
Datumwoensdag 8 augustus 2012
 
Beste Heren van " Die Moselzangers ",

Graag willen wij jullie vertellen hoe "Die Moselzangers " hebben bijgedragen aan ons vijftigjarig huwelijksfeest dat wij met onze kinderen en kleinkinderen in Beilstein vierden.
Wat een geweldige avond heeft onze familie , dank zij jullie, doorgebracht in de " Keller ", het verjaardagslied dat jullie voor ons brachten zullen we nooit vergeten, ook de toevallige nachtelijke "groet en dank " vanuit ons hotelraam naar jullie toe vonden wij ook al bijzonder.
Zondag, tijdens de dankmis aangevraagd voor ons gouden jubileum , opgeluisterd door jullie koor met prachtige liederen met prachtige stemmen was voor ons een fantastische verassing, het moment van de consecratie, met jullie fijne en gevoelige inbreng zal ons steeds bijblijven.

Heel veel dank aan jullie persoonlijk en aan het geweldig koor.

Vanuit België, groeten aan iedereen wanwege de familie Jean Van Hellemont

 
 
 
 
 
NaamKleis Bosma
PlaatsSteenwijk
Datummaandag 20 augustus 2012
 
Hallo beste zangvrienden,
Het was weer geweldig in duitsland mooi optreden in het wijnstadje messenich heerlijk weer mooie mensen en prachtige stemmen
Gerda en ik hebben weer genoten en vele met ons. We zien weer uit naar een volgende keer.

Vr. gr. uit de Parel van Overijsel van Kleis en Gerda uit Steenwijk

 
 
 
 
 
NaamKleis Bosma
PlaatsSteenwijk
Datum31-5-2012
 
Hallo Moselsangers.,

Ja Ja dat was weer een geweldig optreden in Lemiers op hemelvaartsdag.
Gerda en ik en vele anderen hebben genoten.
Het weer was geweldig en jullie brons groene stemmen maakten het feestje compleet.
Heel mooie liederen werden gezongen en de tent zong vrolijk mee
We kijken al weer uit naar de volgende keer
Verder allemaal een hele fijne zomer toegewenst en tot een volgende keer.

Een vrolijke groet uit de parel van overijsel van
Gerda en Kleis.
Steenwijk.

 
 
 
 
 
NaamSjirke & Mia Mullenders
PlaatsUrmond
DatumDonderdag 9 februari 2012
 
Beste Moselsänger,
Jongens, wat hebben wij gisterenavond van jullie optreden in Urmond genoten
Prachtig, wij hopen dit nog eens mee te maken.

Met vriendelijke Groet
Mia & Sjir Mullenders, Urmond

 
 
 
 
 
NaamFam. Thijssen
PlaatsBocholtz
Datum9 oktober 2011
 
Beste Moselsängers,

Rolduc op de zaterdag, geweldig mooi weer en .....een heel mooi optreden. Genoten, en nog eens genoten.
Ook maar twee cd,s van jullie gekocht, en vaak gedraaid. Zondagmorgem op Rolduc. Mooie mis en heel mooie muzikale begeleiding, prachtig. Het laatste waar we waren, mijn vrouw en ik was Wahlwiller. Het weer zat mee, de wijn was goed, maar het was geen luisterpubliek. Maar goed, wij vonden het heel mooi, en hebben genoten. Nou nog de nieuw CD, en dan hopen we jullie weer eens te zien en te beluisteren.

Groetjes, Berthie en Wiel Thijssen
uit Bocholtz

 
 
 
 
 
NaamSr. Monique Vredeveld
PlaatsDenver, Colorado, USA
Datum6-9-2011
 
Hoy Moselsanger,

Onze vrienden, Mijnheer Keulers en zijn vrouw uit Schin op Geul, hadden mijn zus en mij uitgenodigd voor het bijwonen van uw concert, op Zaterdag, 3 September 2011, in Rolduc in Kerkrade. Zij hadden ons vorig jaar jullie cd'tjes gegeven "Grenzeloos Genoegen". Tot op de dag van vandaag genieten we ervan om naar jullie te luisteren.... Wat een vrolijke muziek. Het maakt ons "blij"van binnen EN "buiten.... we dansen dan.... Onze 2 favoriete liedjes zijn : "Pluk de dag van morgen" en "Langs de Geul". We verstaan niet alle woorden, maar als je van muziek houdt, begrijp je alle zinnen. Voor mij persoonlijk, wonende in Amerika, was dit gebeuren heel bijzonder. Mijnheer en Mevrouw Keulers hadden ons geen groter cadeau kunnen geven. Morgen ga ik weer terug naar Amerika en ik neem jullie allen mee in mijn hart naar Denver.
Ben zo blij, dat mijn zusje en ik ook nog op een foto met jullie allen staan. Ik zal deze foto een speciaal plaatsje geven in mijn appartementje. Wij hopen jullie terug te zien volgend jaar.

Hartelijke groeten.
Sr. Monique Vredeveld
Tine Wagelmans-Vredeveld, Capelle a/d Ysel.

 
 
 
 
 
NaamCornelis van der Lee
PlaatsRiverton, NJ, USA
Datum26-8-2011
 
Heren Moselsanger

Mijn naam is Cornelis van der Lee en woon sinds 1967 in de USA. Mijn vrouw en ik, waren begin Augustus, 2011, voor 2 weken in Nederland. Augustus 8 en 9 bezochten wij Zuid Limburg.
In Schin op Geul hadden we lunch en daar zag ik een poster van "Die Moselsanger". In dat restaurant (bar) heb ik de CD, "Grenzeloos Genoegen" gekocht. Gedurende onze MergelRoute trip, hebben we genoten van de zojuist gekochte CD, geweldig! Wat een luister plezier en wat een mooie streek! Jullie, die daar wonen, zijn zeer zeker gezegend! Op de acherkant van de CD, vond ik de website en vandaar heb ik Frans Pluymen benadert
en hem gevraagd of er nog andere CD'S bestaan. Hij heeft me onmiddelijk beantwoord.
Daarvoor onze hartelijke dank!

Vriendelijke groeten vanuit Riverton, New Jersey, USA !

 
 
 
 
 
NaamMaggy en May
PlaatsLandgraaf
Datum28-8-2011
 
Beste Moselzanger,
Afgelopen zondag waren wij in Schinveld tijdens jullie optreden in het Nonke Buuske. Wat hebben wij genoten van jullie optreden. Wij waren blij verrast een dergelijke zanggroep tegen te komen; met muziek naar ons hart. Wij hadden nooit eerder van jullie gehoord maar,
zo zie je maar weer. Vanaf nu zijn wij fans van de Moselzanger.
Al lang zijn wij op zoek naar een invulling voor de voortzetting van onze muzikale carriere maar tot op heden heeft ons nog niks kunnen overtuigen. Dit was tijdens jullie optreden wel het geval. Chapeau! Wij zijn het zangduo Maggy en May en hebben in het verleden ook opgetreden en platen gemaakt zie o.a. You tube. Type in maggy en may Lustig ist das Zigeunerleben en jullie kunnen allerlei nummers van ons horen. Er staan op You tube ± 23 nummers van ons.

Indien jullie nog leden kunnen gebruiken dan horen wij dat graag.

Heel veel groeten van Maggy en May.

 
 
 
 
 
Naamlecerf alfred
Plaatsb-4710 lontzen
Datum28 juni 2011
 
Hallo liebe Moselsänger,

Lieber Frans,

Mit unseren Freunden hatten wir am 18.06.2011 einen wunderbaren Abend in Eurer Mitte.
Eine tolle Idee auch ein 12 1/2 jähriges bestehen zu feiern, nach dem Motto, wenn wir keine Feste haben, finden wir welche....
Eure Begeisterung durch den Gesang anderen Menschen Freude zu schenken ist gross und bringt etwas Sonnenschein in den grauen Alltag. Auch das Programm mit einem gelungenen Querschnitt durch die verschiednen Arten des Gesang und der Musik war gelungen.

Wir wünschen Euch von ganzem Herzen noch viel Erfolg und werden uns sicher noch oft bei solchen tollen Abenden wiedersehen,

in Freunschaft aus Ostbelgien

Mine und Alfred Lecerf

 
 
 
 
 
Naaminge laeven
PlaatsMeerssen
Datum20 juni 2011
 
Hallo Moselsänger,
Ontzettend genoten van jullie optreden op zaterdag 18 juni in de Borenburg te Voerendaal. Dit was een goed alternatief voor het openluchtconcert. Wat een sfeer in een uitverkochte zaal. Het zal zeker goed doen te zien dat jullie zoveel fans hebben.
Al mijn favoriete nummers werden ten gehore gebracht. Dank jullie wel.
Volgend optreden ben ik zeker weer van de partij. Dan drinken we er eentje samen. Muziek verbroederd, dat klopt helemaal. Maar jullie muziek doet meer met mensen,
het raakt mensen, mensen voelen herkenning, mensen worden vrolijk of enthousiast. Geweldig toch?
Wat te denken aan een optreden van jullie in het opgeknapte Openlucht Theater te Valkenburg?

Inge Laeven, Meerssen

 
 
 
 
 
NaamPetra Kraft
PlaatsHerkenbosch en Linne.
Datum19 juni 2011
 
Hallo Moselsänger,
Na een prosessie en heilige mis + koffietafel daarna een concert van 4 zussen en 1 nichtje en weer aansluitend een ouderwets lof met daarna een lekker stukje vlaai + krentebol In Sweijkhuijzen hebben we er goed aan gedaan om naar Voerendaal te reizen. Wat hebben we genoten van jullie jubileum concert.
We zijn met een heel tevreden gevoel naar huis terug gegaan en wel naar Herkenbosch en Linne. Het was een lange dag maar zeker de moeite waard en we hadden jullie optreden voor geen goud willen missen.
Voor de toekomst wensen we jullie nog heel veel zangplezier en we zullen zeker nog eens naar een optreden komen.

Bedankt voor de geweldige avond
Groetjes van Annie, Truus en Petra.

 
 
 
 
 
NaamSjef & Gerda Heugen
Plaats19 juni 2011
DatumRansdaal
 
Heren Moselsanger,
Ik heb zaterdagavond oprecht genoten van jullie prachtige optreden in de Borenburg.
Ik hoop dat het jullie gegeven mag zijn om nog lang te blijven zingen en deze
saamhorigheid te bewaren.
Veel succes voor de toekomst.

Vriendelijke groet G Heugen Ransdaal.

 
 
 
 
 
NaamPiet en Agnes Bulthuis
PlaatsBurdaard ( Friesland.)
Datum20 juni 2011
 
Zeer gewaardeerde Moselzangers,

Voerendaal en Burdaard liggen visa versa zo'n 700 km. uit elkaar.
Maar dat was voor ons ( Agnes en Piet) geen enkel probleem, om naar het optreden van die geweldige Moselzangers te gaan.
Nederland is toch maar erg klein als het gaat om iets te beleven en te genieten. WANT DAT HEBBEN WIJ GEDAAN op zaterdag 18 juni in Voerendaal in de Borenburg. Bij de ingang op zoek naar de kaartverkoop om binnen te kunnen komen.
Zeer verrast kregen we te horen dat de toegang gratis was, niet te geloven zoiets. Mooie plaats opgezocht en bij de opening kwam de volgende verrassing. We werden persoonlijk welkom geheten. Met allebei een brok in onze keel waren we even de weg kwijt.Wat een onthaal.Omdat we een eindje gereden hadden. En toen begon het, het zingen. GEWELDIG wat een stemmen hebben die mannen. Het ene lied na het andere schalde de zaal in. En jawel,arm in arm meedeinen op de maat van de muziek. Ja, dat is Limburg met zijn Moselzangers.
Agnes heeft in jaren niet zo'n mooie avond gehad. Zelf heb ik op de terugweg naar huis het hele eind zitten zingen totdat mijn stem helemaal schor was geworden. Wij zijn gelukkige mensen om dit beleefd te mogen hebben. Moselzangers, hardstikke bedankt voor deze geweldige en niet te vergeten zangavond. Wij hopen u allen nogmaals eens te zien en te horen. En......Burdaard heeft een mooi groot nieuw cultureel centrum. Wie weet??

(ps.dank voor de hartelijke ontvangst in het fam.hotel Mimosa te Valkenburg welke ook grote fans zijn van de Moselzangers.)

Vriendelijke groet van Agnes en Piet.

 
 
 
 
 
NaamBarbara en Wiel Thijssen
PlaatsBocholtz
Datum9 Juni 2011
 
Beste Moselsängers,

Wij waren geheel verrast, voor wat betreft de opkomst in Voerendaal in de Borenburg. Geweldig!! En het zingen, natuurlijk helemaal te gek. Telkens als we in de gelegenheid zijn, zullen we ter plekke aanwezig zijn.

Met heel veel groeten.

Fam.Thijssen
Barbara en Wiel
Bocholtz.

 
 
 
 
 
NaamRene Thomassen en Jan van Leeuwaarden
PlaatsHoensbroek
Datum19 juni 2011
 

Beste Moselsänger,
Wij hebben van jullie gehoord via Noel van Hooren. Wij zijn afgelopen zaterdag in Voerendaal geweest. Naar het concert i.v.m. jullie 12,5 jarig bestaan. We hebben hier erg van genoten.
Zullen in de toekomst vaker eventuele evenementen bezoeken. Wij wensen jullie veel sukses en tot ziens en tot horens.

Rene Thomassen en Jan van Leeuwaarden.

 
 
 
 
 
NaamGerrie en John Voragen
PlaatsHeerlen.
Datum19 Juni 2011
 
Beste Moselsänger,
Tijdens het jubileumconcert van de Stichting Adoptiegraven werden wij al blij verrast
met een optreden van 12+1 geweldige stemmen met een fantastisch repertoire. Gisteravond in de Borenburg hebben we opnieuw genoten van jullie zang, de sfeer was geweldig.
Vanaf nu zullen we jullie intensief gaan volgen. Heren, bedankt voor de gezellige avond.

Gerrie en John Voragen

 
 
 
 
 
NaamBarbara en Wiel Thijssen
PlaatsBocholtz
DatumZaterdag 9 april 2011
<  
Beste Moselsängers,
Met heel veel plezier hebben mijn vrouw en ik genoten van het optreden van 09-04-2011 te Bocholtz.
Wat wij beiden alleen heel erg jammer vonden, was het feit dat de belangstelling te wenssen over liet.
Misschien had er een beetje meer ruchtbaarheid aan gegeven moeten worden.
Maar nogmaals, heel heel MOOI!!!
Dit was niet de laatste keer dat wij jullie LIVE hebben gehoord.

Groetjes van Fam.Thijssen uit Bocholtz.

thijssen2008@hetnet.nl
 
 
 
 
 
NaamK.Bosma
PlaatsSteenwijk
DatumVrijdag 11 maart 2011
 
Hallo bronsgroene stemmen uit het prachtige Limburg,

heb jullie cd alle twee gehaald bij Cristien van Hotel de Herbergier uit Schin op Geul.
Ik geniet ervan hoop nog veel van jullie te horen.
Ga zo door jullie maken vele mensen blij met jullie mooie stemmen.
Een vriendelijke groet uit de parel van Overijsel, en tot een volgende keer.

Kleis Bosma

 
 
 
 
 
NaamPiet Bulthuis
PlaatsBurdaard ( Friesland)
Datumzaterdag 5 februari 2011
 
Hallo Moselsäanger,

Een berichtje uit het Noorden. Jawel, ook daar zijn liefhebbers van jullie mooie muziek. Na deel I kwam mij ter oren dat er ook een deel II was geboren.
En jawel,snel bestellen via dhr.J.Pluymen.
En nu maar draaien, soms 4 keer op een dag. GEWELDIG MOOI is ook weer deze cd.
Echt genieten van de vele verschillende nummers en solo zangers.
Limburgs in Friesland is bijzonder mooi (wij zijn geen Friezen.)
Ga zo door, jullie zijn wereldzangers.
( eh.de dirigent is ook goed hoor ha ha.)
Ik stop ermee want Agnes heeft zojuist de cd II weer gestart.

Vriendelijke groet,
Agnes en Piet uit Burdaard te Friesland.

 
 
 
 
 
NaamTrees Op de Beek
PlaatsUlestraten
Datum18-12-2010
 
Beste Moselsanger,

Wat hebben we allemaal genoten op onze kerstavond van Zijactief,
prachtige muziek en een mooi gezelschap.
Klasse, ik wens jullie nog veel succes en plezier voor de toekomst.

Groetjes Trees Op de Beek.

 
 
 
 
 
NaamF.A.Bouwman
PlaatsBRUNSSUM
Datum8-12-2010
 
Hallo Moselsänger

J.L.zaterdag samen met familie Pagen uit Landgraaf naar de fantastische uitvoering op Rolduc geweest het was een middag om niet gauw te vergeten.
Prachtig ga zo door.
Groetjes van ons allemaal,tot ziens.

F.A.Bouwman

F.A.Bouman
 
 
 
 
 
NaamJohn Verkoyen
PlaatsHeerlen
Datum10-12-2010
 
Hallo, beste zangers van die Moselsänger,
Ongelofelijk wat jullie cd "Grenzeloos Genoegen II" bij ons teweeg heeft gebracht. Hij wordt letterlijk grijs gedraaid,Van de vroege morgen tot de late avond, luisteren wij naar jullie geweldige stemmen en kunnen er geen genoeg van krijgen. Het enige wat wij, en waarschijnlijk ook anderen missen zijn de zangteksten op internet. Vele andere zangers zetten ook hun zangteksten op internet zodat ook de mensen die hun cd kopen, thuis kunnen meezingen. Dan is het gegarandeerd dubbel genieten.
Beste Moselsänger wij wensen u heel heel veel geluk en voorspoed voor het komende jaar en uiteraard hopen wij, dat wij nog heel lang mogen genieten van jullie gouden stemmen, maar met tekst.

John Verkoyen

John Verkoyen
 
 
 
 
 
NaamRon Huntjens
PlaatsSchin op Geul
Datum5 Oktober 2010
 
Hallo allemaal,

Namens alle medewerkers van de Brand Bierbrouwerij en alle aanwezigen tijdens de presentaie van de Brand Dubbelbock bij Michiel de Ruyter te Valkenburg aan de Geul op maandag 4 oktober 2010, wil ik de Moselsänger van harte bedanken voor de geweldige opluistering van deze speciale middag.
Mede namens jullie was het voor een ieder een erg geslaagde middag.
Groet

Ron Huntjens
Brand Bierbrouwerij

 
 
 
 
 
NaamMeggy Munnich-Wijnants Max Munnich
PlaatsEys
DatumZondag 26 sep 2010
 
Beste Moselsänger,
Bedankt voor de gezellige middag in Wahlwiller.

Met vriendelijke groeten,

Meggy Munnich-Wijnants Max Munnich

 
 
 
 
 
NaamAnja en Hank Boscafé Het Hijgend Hert Vijlen
PlaatsVijlen
Datummaandag 9 augustus 2010
 
Hallo,,
Nog even een bedankje en complimenten voor het leuke optreden bij 't Hijgend Hert,
we waren aangenaam verrast over de muzikale kwaliteit en de gedrevenheid.

Anja en Hank
Boscafé Het Hijgend Hert Vijlen

info@boscafe.nl
 
 
 
 
 
NaamTheo Bucks
PlaatsStein
Datum2-8-2010
 
Hallo Moselsänger,

Es bewónjerear van uch koar (vanaaf 't optreaje bie Roos in Sjtein)
höb ich veurige weak de tweade CD "Grenzeloos Genoegen II" in Valkeberg gehoald,
Geweldig mooi!
Wie ich biegoande presentatie D’n Boëmkreeg dag ich:
dat zouw vas nóg sjwoander klinke es de Moselsängers dat zónge.
Mesjien ein ideeke in Klömmes dialek.
Mer dénk draan beloaf is beloaf en goat noait oeterein,Dan kèn vur nog lang van eur sjwoane zank genete.

Mit de groetjes van,

Thei en Ireen Bucks
Bergenkestraat 7
6171NR Stein

theo.bucks@gmail.com
 
 
 
 
 
NaamWim Mevissen
PlaatsHoensbroek
Datum1-8-2010
 
Beste Moselsänger,
Wat een prachtige CD hebben jullie gemaakt.
Bij sommige stukken lopen mij de rillingen over de rug.
Mag wel he?
Muziek moet ontroeren en dat deed het bij mij.

Dank je wel.

Wim Mevissen.

wim.mevissen@home.nl
 
 
 
 
 
NaamMargriet Gotschalk
PlaatsBorgharen
Datum12-07-2010
 
Hallo,
Ik ben in het bezit van 2 cd ik weet zeker dat dit in de toekomst meer wordt.
Ga zo door en dat we nog veel van jullie mogen horen.

Vele groeten uit Borgharen van
Margriet van Wissen.

margriet.godschalk@home.nl
 
 
 
 
 
NaamDiana Clark
PlaatsU.S.A.
Datum2 Juni 2010
 

Last week I attended the concert for 65 years of adopting graves at the American Cemetery in Margraten and enjoyed it very much.
After the concert I purchased the CD Grenzeloos Genoegen II but wish now that I had purchased more.
Is there some way I can order CD's and have them shipped to the U. S.?

Thank you.
Diana Clark

dj.clark1@cox.net
 
 
 
 
 
NaamRina en Jacques Ramaekers-Quax
PlaatsHulsberg
Datum1 juni 2010
 
Beste Moselsänger,

Onze wens een nieuwe CD van jullie tegemoet te zien is waarheid geworden.
De presentatie op 30 mei j.l. was grandioos.
In een volle zaal konden allen genieten van de professionele zangkwaliteiten van jullie koor.
Het is te hopen dat velen nog heel lang mogen genieten van jullie prachtige muziek.
Ga zo door!

Vrung Rina en Jacques Ramaekers-Quax oet Hulsberg

ramaqua@planet.nl
 
 
 
 
 
NaamDiana j. Clark
PlaatsU.S.A.
Datum6 juni 2010
 
Dear Mr. van Weersch.
I am listening to your CD Die Moselsanger Grenzeloos Genoegen II that I purchased last week at the concert celebrating 65 years of adopting graves at the American Cemetery in Margraten. My father's name is on the Wall of the Missing in the cemetery, and I am a member of the American World War II Organization (AWON) that had the pleasure of seeing you perform at the concert. It gave me so much pleasure then, and listening to the CD now brings back the wonderful memories of that evening. I am so happy that some of the songs you performed that evening are on the CD. I could have listened to you sing all night long! Some of the songs were so beautiful they almost brought tears to my eyes, and others were such fun I laughed out loud. I know I speak for all of our group when I say that your singers were the highlight of the evening for us. Please give them our thanks, and let them know how much we enjoyed it. I hope to see you perform again some day--until then, I will have to be content to listen to your beautiful music on CD.

Diana J.Clark

dj.clark1@cox.net
 
 
 
 
 
NaamMath Konings
PlaatsMaasticht
Datum1-6-2010
 
Beste Moselsangers,

Vele vele dank voor de geweldige uitvoering op Maandag 31 05-2010.
Als oud lid van het St Cecilia koor uit Heer waar ik het genoegen heb gehad onder LEO zijn leiding te hebben mogen zingen
Ik was blij en verrast om de mooie uitvoering.
Ik wens jullie dan ook voor de toekomst heel veel goeds en zang genot toe.

Math Konings

 
 
 
 
 
NaamWiel & Lieske Leunissen
PlaatsKlimmen
Datum1 juni
 
Wie zondag na afloop van de presentatie van de nieuwe cd in Valkenburg,
had gedacht dat "die Moselsänger" ál hun zangtalenten uit de kast hadden gehaald,
was gisteren in 't theater aan het Vrijthof te Maastricht getuige van het tegendeel.
Opnieuw wisten hun gouden stemmen een duizendkoppige publiek te bekoren.
En het waren niet alleen de vele grafadoptanten van de Amerikaanse begraafplaats in Margraten
die uit hun dak gingen. Ook de Amerikaanse gasten genoten met volle teugen van de evergreens en volksliederen
die door "die Moselsänger" ten gehore werden gebracht.

Kortom, een concert dat ons nog lang zal heugen!!

Met vriendelijke groet,
Wiel & Lieske Leunissen

leunissen-ritzen@hotmail.com www.lieskeleunissen.nl
 
 
 
 
 
NaamNoel van Hooren
PlaatsZutendaal - België
Datum30-5-2010
 
Beste vrienden Moselsänger,

In één woord: INDRUKWEKKEND!
Jullie 2e CD presentatie was professioneel,fascinerend en een zalige streling voor het muzikale oor!
De veelzijdigheid van de diverse nummers,het hoge gehalte zangtechnisch vermogen,maar bovenal die heerlijke familiale vriendenband brachten de vele honderden zangliefhebbers heel vaak in extase. Daarbij gelet op de ludieke wijze van presenteren van "good-old" Arno Dekkers en de middag was voor iedere aanwezige meer dan geslaagd.
Vermeldenswaard moet ik hier zeker niet vergeten de talenten van het Valkenburgse Classic-cafe,die in het voorprogramma de harten van velen stalen. Met name Yolanda Coenen,met haar schitterende stem en eigen geschreven dialectrepertoir was voor de kenners om van te "watertanden". Ongelooflijk welk een muzikaal talent Valkenburg e.o. te bieden heeft.
Jullie 2e CD GRENZELOOS GENOEGEN II wordt een ongekend succes,sowieso!!
Een dikke proficiat voor alle zangers,maar ook aan de solisten:Frans Pluymen,Leo van Weersch,Jacques Drissen en Jos van Weersch. Dank jullie wel voor deze onvergetelijke middag,we kijken alweer met groot genoegen uit naar jullie volgende optreden. Noel van Hooren,Zutendaal Belgie
Met vriendelijke zangersgroet,

Noel van Hooren,
Zutendaal Belgie

 
 
 
 
 
NaamNoel van Hooren
PlaatsZutendaal Belgie
Datum21-3-2010
 
Beste vrienden, Moselsänger,

Muziek in het algemeen,en zang in het bijzonder, verbroedert!
Dat heb ik en enkele honderden mede-aanwezigen, gisteravond tijdens jullie concert b.g.v.
het Lenteconcert in Zutendaal mogen ervaren.
Oog-en oorstrelend was het optreden van Die Moselsänger!
Wat hebben we Genoten van jullie prachtige zang en nieuwe nummers, waarvan de meeste op jullie nieuwe CD zullen staan, zoals ik heb begrepen.
Wij zien met groot verlangen uit naar deze nieuwe CD.
Nog steeds klinken de Melodiëen zoals; La paloma, Spanish Eyes, Island in the Sun, Tom Dooley, Mama Leone etc. etc. door onze hoofden.
De prachtige solo´s van Frans Pluymen en Jacq Drissen waren meeslepend en zalig om te beluisteren
Ook de samenzang na afloop bewees nog eens extra dat zang enorm verbroedert!
Wat een gezelligheid!
Moselsänger, bedankt!
Het was fenominaal, CHAPEAU!
Tot 30 mei a.s. in Valkenburg bij Schaepkens van st Fijt tijdens de CD presentatie.

Met vriendelijke zangersgroet,
Noel van Hooren.

 
 
 
 
 
NaamLoes Wolfs
PlaatsVakenburg aan de Geul
DatumZaterdag, 16-01-2010
 
Goedemorgen Moselsänger,
Ik wilde even reageren op die mooie avond gisteren in Café Classic. Het was prachtig, we hebben genoten, de cd hebben we al een paar keer beluisterd, en hopen vlug weer bij een concert van jullie aanwezig te zijn.

Met vriendelijke groet,
Loes Wolfs

 
 
 
 
 
NaamTheo en Martha Salden
PlaatsSchin op Geul
Datum19-10-2009
 
Geachte heren,
Omdat Hotel SALDEN per 1 september 2009, een andere bestemming heeft gekregen, hebben Martha en ik zeer tot onze spijt, afscheid moeten nemen van jullie zanggroep. Ruim twee jaar hebben we wekelijks van jullie zang en gezelligheid mogen genieten.
Wij zijn gelukkige dat jullie elders een nieuwe oefenruimte hebben kunnen vinden.
Wij zullen jullie met belangstelling blijven volgen en wensen jullie nog heel veel zangplezier

Rest ons nog jullie hartelijk te bedanken voor al die keren dat jullie onze gasten waren.

Met vriendelijke groet,
Theo en Martha

 
 
 
 
 
NaamLeny & Jeu Gransier
PlaatsKlimmen
Datum9 november 2009
 
Beste Moselsänger,
Verjaardag 10 oktober
Het heeft lang geduurd maar hier zijn wat foto s van het feest
Nogmaals bedankt voor jullie spetterend optreden.

Leny Gansier.

gransier@home.nl
 
 
 
 
 
NaamCo en Anneke Greuter
PlaatsMonnickendam
Datum4 oktober 2009
 
Beste Moselsänger
Wij zijn met ze vieren vanuit Noord Holland gekomen om de prachtige liederen van jullie te beluisteren.
Ook nog bedankt voor de uitnodiging in de kerk van Rolduc,dat was heel mooi, daarna zijn we nog in Wahlwiller geweest, dat was ook heel gezellig, maar heelaas moesten we nog terug naar Noord Holland, en hopen de volgende keer weer van jullie muziek te mogen genieten.
Wij krijgen vast wel bericht wanneer eventueel de nieuwe CD uitkomt, al vast bedankt.

Veel groeten van Ans en Gerard van Tol uit Bergen en Cor en Anneke Greuter uit Monnickendam.

c.greuter1@kpnplanet.nl
 
 
 
 
 
NaamLei Schepers
PlaatsStein
Datum 
 
Beste moselsangers,
aleer eerst willen jullie bedanken dat we uitgenodigd waren in Schin op Geulle en dat we Uw openlucht consert mochten bijwonen .Wij als carnavalsverening vonden het een grote eer dat er bij mochten zijn het was geweldig wat jullie ten hore hebben gebracht en de sfeer er om heen in een woord klasse . daar komt nog bij wat je verdiend dat krijg van onze lieve Heer prima weer toch. Nogmaals bedankt en veel zangplezier. Hopenlijk tot gauw weer bij ons (senioren) in Stein.
hopenlijk mogen we nog lang van jullie klanken genieten.

groet Lei Schepers (vorst c.v. De Senioren Stein) Alaaf

cvdesenioren@hetnet.nl
 
 
 
 
 
NaamEls
Plaats 
Datum 
 
Leef Moselsangers.
Bedankt voor die super mooie avond. Het was gezellig mooie muziek, en zang en een heerlijke stemming voor jong en oud. Hopenlijk mogen we lang van jullie blijven genieten!!!

Groetjes Els

knops@kpnplanet.nl
 
 
 
 
 
NaamRina en Jacques Ramaekers-Quax
Plaats 
Datum 
 
Beste Moselsänger.
Het concert gisteren is ons uitstekend bevallen. Het was prachtig. We moesten helaas wegens omstandigheden vöör de "Zugabe" vertrekken. Voor de toekomst veel succes. Wij verheugen ons reeds op een "Nieuwe CD"??

Hartelijke groeten van Rina en Jacques Ramaekers-Quax.

ramaqua@planet.nl
 
 
 
 
 
NaamJack Buck
PlaatsLimbourg, België
Datum6 juli 2009
 
Geachte lezer, beste Moselsänger,
Ondergetekende heeft ooit de analyse geuit, dat muziek de kunst is het oor te strelen, het hart te ontroeren, het verstand met aangename dingen te vermaken en de fantasie met veelvuldige illusie te verrijken. Na twee optredens van zanggroep "Die Moselsänger" o.l.v. Leo van Weersch te hebben mogen beluisteren, was het bewijs voor die analyse door deze heren gebracht. Het constant gelijkblijvende niveau wordt bij hen gedragen door een waardige gehoudenheid aan de benodigde dscipline en duidelijke liefde voor de zangkunst. De gehele "Ínternationale Vriendenkring Jack Buck " is met deze zanggroep aangenaam verrast! Overigens een bewijs te meer dat hun harmonisch gevoel de korste weg is tot de medemens. Met zangersgroet,

Jack Buck, zanger / acteur

 
 
 
 
 
NaamFam. Vliegen, Hotel Mimosa
Plaats 
Datum 
 
Beste Moselsängers,
Wat hebben wij afgelopen 21 maart op het feest van onze moeder toch genoten van jullie mooie zang en uitstraling. Vooral de Limburgse liedjes met hun prachtige teksten waren geweldig. Deze dag zal - mede door jullie - niet alleen voor Mam maar ook voor ons allemaal een dag zijn om nooit te vergeten. Mannen bedankt!!!!

Marlies en José Vliegen en natuurlijk ook namens Mam.

josevliegen@hetnet.nl
 
 
 
 
 
NaamJacques Ramaekers
PlaatsHulsberg
Datum 
 
Beste Moselsängers,
Ik wil jullie hartelijk danken voor de felicitatie op mijn verjaardags-dineetje Via de CD hebben wij toch even mogen genieten van jullie prachtige liederen. We vonden het jammer dat het koor om gezondheidsredenen nietaanwezig kon zijn. Wie weet komt er nog eens een gelegenheid. De hartelijke groeten aan alle koorleden ook namens mijn vrouw.

Jacques Ramaekers, Hulsberg.